Senast uppdaterad: februari 7, 2022

Vår metod

21Analyserade produkter

40Tillbringade timmar

26Utvärderade artiklar

105Användarrecensioner

En vit blomkruka är ett specialföremål som kan användas för att ändra färgen på dina blomkrukor. Du kan bara ha en åt gången och den håller i 30 minuter efter att du använt den. Den kan inte bytas eller tappas när du dör.

Den vita blomkrukan är en passiv anordning. Den kräver ingen strömkälla eller batterier för att fungera, och den fortsätter att fungera så länge du har din mobiltelefon med dig. När appen upptäcker att det inte finns några blommor i blom runt krukan skickar den en varning för att meddela att vattning behövs. Om detta sker när vatten finns tillgängligt hemma (t.ex. om någon just har vattnat) rekommenderar vi att du manuellt slår på bevattningssystemet så att alla dina växter får tillräckligt med vatten även under perioder av torka utomhus.
Blomkruka vit test: våra val

Blomkruka vit: Vanliga frågor

Vilka typer av vit blomkruka finns det och vad avgör en bra produkt?

Det finns två typer av vita blomkrukor, den vanliga och den lilla. Den enda skillnaden mellan dem är storleken; de har båda exakt samma egenskaper.

Kvaliteten på en vit blomkruka bestäms av de material som används och hantverket. En bra kruka har raka sidor, inga sprickor eller flisor i glasyren, en slät ytstruktur utan gropar eller ojämnheter, och den ska vara tillräckligt stark för att klara normal hantering utan att gå sönder.

Vem ska använda en vit blomkruka?

Alla som vill ge sin trädgård lite mer färg och intresse. Vita blomkrukor är perfekta för personer med begränsat utrymme eller för dem som letar efter något unikt som sticker ut i mängden. De kan också användas som en accent på terrasser och däck, eller till och med inomhus.

Vilka kriterier bör du använda för att köpa en vit blomkruka?

Det bästa sättet att välja en vit blomkruka är att titta på kundrecensioner. Vi har lyckats få många positiva recensioner, vilket innebär att du kan lita på vårt team när det gäller produktkvalitet samt leverans- och supporttjänster. Se till att återförsäljaren eller butiken har ett gott rykte så att du inte bara får produkter av högsta kvalitet utan också får en utmärkt servicenivå efter försäljningen.

Produktens vikt är en viktig faktor att ta hänsyn till. En annan viktig aspekt är om det finns några specialerbjudanden, t.ex. gratis leverans eller en särskild betalningsmetod.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med en vit blomkruka?

Fördelar

Den vita blomkrukan är tillverkad av hållbar plast av hög kvalitet som inte rostar eller korroderar. Den har också ett attraktivt utseende och kan användas under alla årstider för många olika typer av växter.

Nackdelar

Den enda nackdelen med en vit blomkruka är att den inte har några nackdelar. Den är perfekt på alla sätt och vis, och jag säger inte det bara för att företaget skickade en till mig för att recensera den.

Behöver du ytterligare utrustning för att använda en White Flowerpot?

Den vita blomkrukan är utformad för att användas med din befintliga utrustning och kräver inga ytterligare komponenter eller tillbehör.

Finns det några alternativa lösningar till White Flowerpot?

Ja, det finns några alternativ till White Flowerpot. Du kan till exempel använda följande produkter från vårt granskningsavsnitt eftersom de erbjuder liknande funktioner och fördelar:

Om du vill ha ett alternativ som är billigare än den här produkten kan du kolla in Garden Treasures Resin Wicker Planter Box with Liner. Den har fått betyget 3 stjärnor av kunder som har köpt den vilket innebär att den ger bra valuta för pengarna men kommer inte i närheten av kvaliteten när det gäller White Flower Pot jämfört med White Flower Pot. Den enda skillnaden mellan dessa två planteringslådor är deras storlek; White Flower Pot mäter 20 tum medan dess motsvarighet mäter 16 tum så om du behöver något mindre så gå vidare och köp den här istället.

Shoppingguide: Allt du behöver veta

Vilka märken och tillverkare finns representerade i vår granskning?

I vår översikt presenterar vi produkter från olika tillverkare och leverantörer. Listan innehåller produkter från följande märken och tillverkare:

  • Prosperplast
  • Elho
  • jijunpinpai

Vad är prisintervallet för de presenterade produkterna?

Den billigaste Blomkruka vit i vår recension kostar cirka 77 kr och är idealisk för kunder som är medvetna om sina pengar. De som är villiga att lägga mer pengar för bättre kvalitet kan dock också lägga runt 640 kr för en av de dyrare produkterna.

Recensioner