Senast uppdaterad: april 11, 2022

Vår metod

30Analyserade produkter

42Tillbringade timmar

27Utvärderade artiklar

112Användarrecensioner

En stol som har två däck. Ett för sätet och ett för fötterna.
Dubbel solstol test: våra val

Dubbel solstol: Vanliga frågor

Vilka typer av dubbla däckstolar finns det och vad är avgörande för en bra produkt?

Det finns två typer av dubbla däckstolar. Den första är en traditionell stol som har funnits i årtionden och den andra är en uppblåsbar version som kan användas i pooler, sjöar eller hav. Båda har sina fördelar, men det handlar egentligen om vad du behöver dem för eftersom de båda tjänar olika syften.

En bra dubbeldäckstol ska vara tillverkad av högkvalitativa material. Den måste också vara hållbar och lätt att använda. Priset är inte en lika viktig faktor, men den måste passa din budget.

Vem ska använda en dubbeldäckstol?

Alla som vill koppla av och njuta av naturen. Oavsett om du sitter på ditt däck, din uteplats eller i en park är den här stolen perfekt för att koppla av med familj och vänner. Den är också perfekt för tailgating vid sportevenemang.

Vilka kriterier bör du använda för att köpa en dubbeldäckstol?

Valet av en dubbeldäckstol bör bero på användaren. Människor har olika krav på dubbeldäckstolar och det finns olika faktorer som avgör vilket som är det bästa valet för dig. Dessa faktorer inkluderar, men är inte begränsade till, pris, värde, kvalitet, varumärke osv. Så det är en bra idé att överväga alla dessa faktorer innan du fattar ditt slutgiltiga beslut om vilken produkt du ska köpa.

Vikten på dubbeldäckstolen är en viktig faktor eftersom den avgör hur lätt en dubbeldäckstol är att flytta runt. En annan viktig faktor är stolens höjd, särskilt om du är lång eller kort, eftersom du inte vill att dina fötter ska dingla när du sitter i din solstol. Du bör också kontrollera om det finns armstöd på båda sidor och om de kan justeras upp eller ner för ökad komfort.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med en dubbeldäckstol?

Fördelar

Dubbla solstolar är mycket bekväma och gör att du kan få en fantastisk solbränna på ryggen. De har också den fördelen att de kan luta sig tillbaka, vilket inte är möjligt med enkeldäcksstolar.

Nackdelar

Den största nackdelen med en dubbeldäckstol är att den tar mer plats än andra typer. Det betyder att du måste ha tillräckligt med utrymme i din trädgård för stolen, och om du inte har det kanske detta inte är rätt val för dig. De är dock stolar av hög kvalitet och håller längre än de flesta andra på marknaden, vilket gör dem värda att investera i även om de tar mer plats.

Shoppingguide: Allt du behöver veta

Vilka märken och tillverkare finns representerade i vår granskning?

I vår översikt presenterar vi produkter från olika tillverkare och leverantörer. Listan innehåller produkter från följande märken och tillverkare:

  • YANSJD
  • YANSJD

Vad är prisintervallet för de presenterade produkterna?

Den billigaste Dubbel solstol i vår recension kostar cirka 1065 kr och är idealisk för kunder som är medvetna om sina pengar. De som är villiga att lägga mer pengar för bättre kvalitet kan dock också lägga runt 11630 kr för en av de dyrare produkterna.

Recensioner