Senast uppdaterad: april 11, 2022

Vår metod

29Analyserade produkter

53Tillbringade timmar

25Utvärderade artiklar

93Användarrecensioner

Floating Couch är en ny typ av soffa som flyter i luften. Det är som att ha ett eget personligt moln att slappna av på.
Flytande soffa test: våra val

Flytande soffa: Vanliga frågor

Vilka typer av flytande soffa finns det och vad är avgörande för en bra produkt?

Det finns två typer av flytande soffa, den första är en flytande soffa som flyter på vatten och kan användas för simning. Den andra typen är en flytande soffa som sitter i din pool eller ditt spa för att ge dig en sittplats när du kopplar av i vattnet. Båda alternativen har sina fördelar beroende på hur mycket utrymme du har till förfogande samt vilken typ av upplevelse du vill ha av din möbel.

En bra flytande soffa är en soffa med hög komfort, hållbarhet och kvalitet. Detta kan mätas med hjälp av de material som används vid tillverkningen och dess förmåga att ge maximalt stöd för din kroppsvikt. Den bör också ha funktioner som justerbara ryggstöd och armstöd som gör att du kan anpassa din position i soffan efter vad som är mest bekvämt för dig vid varje given tidpunkt. De bästa flytande sofforna är de som har avtagbara överdrag så att de enkelt kan rengöras vid behov eller bytas ut om de skadas med tiden på grund av slitage från regelbunden användning.

Vem ska använda en flytande soffa?

Alla som lider av kronisk smärta, ångest eller sömnlöshet. Den flytande soffan är ett utmärkt sätt att slappna av och lindra stress efter en lång arbetsdag. Den är också perfekt för alla som vill förbättra sin sömnkvalitet.

Vilka kriterier bör du använda för att köpa en flytande soffa?

Valet av en flytande soffa bör bero på användaren. Det är viktigt att utvärdera hans/hennes behov innan man gör inköpet. Personer med begränsad budget kommer att söka efter billiga flytande soffor, medan personer som inte har några budgetbegränsningar kommer att leta efter högklassiga produkter. Gå igenom recensioner och produktbeskrivningar på nätet innan du köper något från någonstans.

Produktens vikt är en faktor att ta hänsyn till. En annan viktig aspekt är materialet och monteringskvaliteten hos en flytande soffa. Du bör också jämföra priser, leveransavgifter, garantitid och kundsupport som erbjuds av olika märken innan du köper en flytande soffa.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med en flytande soffa?

Fördelar

En flytande soffa är en bra lösning för små utrymmen. Den kan användas i vilket rum som helst i huset, och den är särskilt användbar om du har begränsat utrymme eller vill skapa en extra sovplats utan att ta upp för mycket golvyta.

Nackdelar

Den största nackdelen med en flytande soffa är att den kräver viss montering. Det är inte svårt, men du måste sätta ihop ramen och fästa benen. Du kanske också vill lägga till dynor eller kuddar för extra komfort.

Shoppingguide: Allt du behöver veta

Vilka märken och tillverkare finns representerade i vår granskning?

I vår översikt presenterar vi produkter från olika tillverkare och leverantörer. Listan innehåller produkter från följande märken och tillverkare:

  • GDF-FLOATING SHELVES
  • AMANKA
  • Youehsent

Vad är prisintervallet för de presenterade produkterna?

Den billigaste Flytande soffa i vår recension kostar cirka 98 kr och är idealisk för kunder som är medvetna om sina pengar. De som är villiga att lägga mer pengar för bättre kvalitet kan dock också lägga runt 1519 kr för en av de dyrare produkterna.

Recensioner