Senast uppdaterad: april 11, 2022

Vår metod

34Analyserade produkter

43Tillbringade timmar

25Utvärderade artiklar

197Användarrecensioner

En lögn är ett påstående som motsäger fakta.
Lögn test: våra val

Lögn: Vanliga frågor

Vilka typer av lögner finns det och vad är avgörande för en bra produkt?

Det finns många olika typer av lögner, men de vanligaste är:

1. "Lögn för att dölja ett brott" - Detta är när någon ljuger för att dölja en olaglig handling som de har begått eller planerar att begå. Till exempel om du ljuger om var du var igår kväll eftersom du mördade din chef och inte vill att någon ska få reda på det.

2. "Lögner för personlig vinning" - Dessa är också kända som vita lögner eller små lögner och de kan berättas av personer som bara vill ha något från en annan person (t.ex. en dejt) utan att ha några onda avsikter bakom sig. De är i princip harmlösa lögner som berättas för att man inte ska såra någon annans känslor eller få sig själv att se dålig ut inför andra. till exempel att säga hur bra deras nya frisyr ser ut istället för att berätta vad alla andra egentligen tycker, nämligen "du ser för jävlig ut". En annan typ av lögn är att ljuga för att slippa problem, t.ex. att åka fast för fortkörning genom att hävda att det inte fanns någon hastighetsbegränsning uppsatt vid tillfället, trots att det uppenbarligen fanns en sådan precis bredvid platsen där han blev stoppad...Dessa typer är inte nödvändigtvis skadliga heller eftersom de bara skadar en själv och inte andra människor runt omkring oss...

En bra lögn är en lögn som du kan hålla på länge.

Vem ska använda en Lie?

Alla som vill kunna ljuga på ett övertygande sätt.

Vilka kriterier ska du använda för att köpa en Lie?

Det första du bör göra är att bestämma vilken typ av lögn du vill ha. Det finns många olika sorters lögner och de har alla sina egna användningsområden. Om någon till exempel ber om sanningen om något som kommer att såra honom eller få honom att må dåligt (t.ex. "Såg jag tjock ut i de där byxorna?"), är en vit lögn ("Du ser jättebra ut.") lämplig eftersom den är mindre skadlig än att säga hela sanningen ("Ja."). Lite vänlighet kan räcka långt.

Det viktigaste att tänka på är storleken på lögnen. En liten lögn kan kanske lura några få personer, men den fungerar inte på någon som vet vad de gör. Du måste se till att du vet hur stora eller små dina lögner kan bli innan du börjar använda dem för att undvika att bli överrumplad av något sådant.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med en lögn?

Fördelar

Fördelen med en lögn är att du kan komma undan med den.

Nackdelar

Den största nackdelen med en lögn är att den kan upptäckas. Om du blir påkommen på bar gärning kommer din trovärdighet att påverkas och folk kanske inte tror på något annat du har att säga.

Shoppingguide: Allt du behöver veta

Vilka märken och tillverkare finns representerade i vår granskning?

I vår översikt presenterar vi produkter från olika tillverkare och leverantörer. Listan innehåller produkter från följande märken och tillverkare:

  • Rocket Games

Vad är prisintervallet för de presenterade produkterna?

Den billigaste Lögn i vår recension kostar cirka kr och är idealisk för kunder som är medvetna om sina pengar. De som är villiga att lägga mer pengar för bättre kvalitet kan dock också lägga runt kr för en av de dyrare produkterna.

Recensioner