Senast uppdaterad: april 11, 2022

Vår metod

17Analyserade produkter

53Tillbringade timmar

13Utvärderade artiklar

92Användarrecensioner

En trådlös bordslampa är en lampa som inte behöver anslutas till ett eluttag. Den använder batterier eller solenergi som energikälla och överför ljuset från lampan trådlöst genom infraröda signaler.
Sladdlös bordslampa test: våra val

Sladdlös bordslampa: Vanliga frågor

Vilka typer av trådlösa bordslampor finns det och vad avgör en bra produkt?

Det finns två typer av trådlösa bordslampor. Den ena är den traditionella lampan med en sladd som ansluts till ett uttag, och den andra typen har ingen kontakt alls. Den sistnämnda använder batterier eller solenergi för att ge ljus till ditt rum.

Den bästa trådlösa bordslampan är den som uppfyller dina krav och passar in i din budget. Du bör överväga alla faktorer innan du fattar ett köpbeslut. Det finns många typer av trådlösa bordslampor att välja mellan, så du måste avgöra vilken typ som passar dig genom att ta hänsyn till sådant som pris, funktioner, kvalitet, varumärke,.

Vem ska använda en trådlös bordslampa?

Alla som vill läsa i sängen utan att störa sin partner.

Vilka kriterier bör du använda för att köpa en trådlös bordslampa?

Valet av en trådlös bordslampa bör bero på användaren, eftersom det finns många olika modeller med olika funktioner och egenskaper. Vissa människor föredrar enkla modeller som inte har många knappar eftersom de bara behöver slå på/av eller dämpa ljuset medan andra vill ha mer avancerade alternativ som timers, touchkontroller etc. Så se till att du vet exakt vad du letar efter innan du gör ditt val.

Se till att jämföra specifikationerna för de två produkterna för att ta reda på vilken som är bäst. Var också uppmärksam på vad varje produkt kan göra och hur den står sig i jämförelse med andra liknande produkter på marknaden.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med en trådlös bordslampa?

Fördelar

Trådlösa bordslampor är bra för personer som bor i små utrymmen. De tar inte upp mycket plats och kan lätt flyttas runt för att passa dina behov. Det är också bekvämt eftersom du inte behöver oroa dig för att snubbla över sladden eller att den trasslar in sig i något annat när du flyttar dem från ett ställe till ett annat. Du kommer aldrig att behöva en förlängningssladd igen.

Nackdelar

Den största nackdelen med en trådlös bordslampa är att den inte kan anslutas. Det innebär att du måste se till att batterierna är laddade innan du använder dem, och om de tar slut medan du läser eller arbetar med något finns det inget du kan göra åt saken förrän de laddas igen. En annan sak att tänka på är hur starkt ljuset från dessa lampor faktiskt är; vissa personer tycker att även med alla tre inställningarna uppställda så högt som möjligt är deras ljus inte alls lika starkt jämfört med andra typer av bordslampor.

Shoppingguide: Allt du behöver veta

Vilka märken och tillverkare finns representerade i vår granskning?

I vår översikt presenterar vi produkter från olika tillverkare och leverantörer. Listan innehåller produkter från följande märken och tillverkare:

  • Sxjhhky

Vad är prisintervallet för de presenterade produkterna?

Den billigaste Sladdlös bordslampa i vår recension kostar cirka 424 kr och är idealisk för kunder som är medvetna om sina pengar. De som är villiga att lägga mer pengar för bättre kvalitet kan dock också lägga runt 8649 kr för en av de dyrare produkterna.

Recensioner